5241 Abádszalók, Szivárvány út 25

info@villaborka.hu

Villa Borka

+36 (30) 388 9361

Borostyános Ízek

Borostyános reggelik

Szerinted is a nap legfontosabb étkezése a reggeli? Mert mi tudjuk, s így is állunk hozzá. Kézműves finomságok a terített asztalon, egy laza, ráérős, kiadós reggeli, amilyenről a munkanapokon álmodni sem merünk. Ilyen a Borostyános reggeli: gazdag, választékos, minőségi, hogy jól kezdődjön a Tisza-tavi nyaralás minden napja!

Reggelink helyi termelők által késztett kézműves termékek felhasználásával készül. Az elengedhetetlen -a háziasszony által készített- lekvárokkal, különböző ízesítésű házi sajtok a Hajdú Családi Farmról, finom kolbászok, szalámik Ficzerééktől, kézműves kencék saját konyhánkból és más finomságok Vendégeinknek Borkánk teraszán. A villa vegyszermentes fűszerkertjében megtermelt fűszernövények  jól kiegészítik a helyi gazdáktól beszerzett alapanyagokat.

Így áll össze a Tisza-tó legfinomabb kézműves reggelije!

Étterem

Saját éttermünkben, a Lilaakác Kisvendéglőben, melyet a Magyar Turizmus Zrt. Magyarország TOP25 kisvendéglőjébe választott, nagyon fontos számunka a hagyomány és a minőség. Éppen ezért már 30 éve, étlapunk gerincét a tradicionális magyar ételek adják, melyek kizárólag szelektált alapanyagokból készülnek. Ami kicsit megfűszerezi és modern felfogásban világít rá ezekre a receptekre, az nem más, mint a konyhafőnökünk alázata és szakmai tudása.

Félpanziós ellátás keretében a főétkezést (naponta 12:00-19:00 óra között), kedvezményes áron, a panziós étlapunkról szabadon választott két fogással (főétel+desszert) kényeztetjük Vendégeinket, mellé természetesen kiegészítésként rendelhetnek előételeinkből-leveseinkből kívánságuk szerint!

BORKAnál – Süssünk-főzzünk együtt!

Van kedved bepillantani egy vidéki vendégház konyhájának titokzatos világába? Igény szerint, egész évben folyamatosan foglalhatók fakultatív programként lekvár főző és kalács sütő workshopjaink.
A BORKAnál igény szerinti programjain együtt süthetsz főzhetsz a háziasszonnyal, Tündével, aki megosztja Veled professzionális fortélyait és egyedi, titkos receptekkel gazdagít, hogy egyedülálló gasztronómiai sikereid legyenek barátaid és családod körében.
Az alkalmanként minimum kétórás workshopon a résztvevők együtt készítik el a választott lekvárt (Idénytől függő választási lehetőség. A lekvárból minden résztvevő két üveggel haza is vihet.) vagy kalácsot, melyet utána közösen fogyasztanak el.