Barion Pixel

5241 Abádszalók, Szivárvány út 25

info@villaborka.hu

Villa Borka

+36 (30) 388 9361

Borostyán Wellness

Felgyorsult, állandóan változó világban élünk, melyben rendkívül fontos, hogy kialakítsunk egy számunkra és családunk számára egészséges és minden szempontból ideális életmódot.

Túl sok időt töltünk friss levegőtől elzárt helyeken, mentálisan vagy akár fizikálisan is megterhelő munkát végezve.

Napjainkban a wellness, mint életmód az egészségtudatos, minőségi életforma egyfajta megközelítése, melynek célja a már-már elcsépeltnek hangzó, a test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtése.

Lényege: “Jobban akarom érezni magam!”

Ezért hoztuk létre Neked a Villa Borkában a Borostyán Wellnesst. Érezd a nyugalmat, az ellazulást, a felfrissülést a gondoskodást…

Négycsillagos tisza-tavi menedék

Kültéri medence

 

Nagyméretű, 4X8 méteres, úszásra is alkalmas, korszerű technikával, homokszűrővel felszerelt medence. Május 1-től október 1-ig üzemel. A medence körül kényelmes napozóágyak, kanapék, fotelek szolgálják Vendégeink kényelmét.

Négycsillagos tisza-tavi menedék

Jakuzzi

 

Beltérben elhelyezkedő, négyszemélyes pezsgőfürdő, mely többféle funkcióval rendelkezik, vízhőfoka 36-39 °C. Egész évben üzemel, naponta 9:30-20:00 óra között használhatjátok.

Négycsillagos tisza-tavi menedék

Infraszauna

 

Kétszemélyes infraszaunánk a beltéri Borostyán Wellnesben található. A legmodernebb, karbonszálas technológia segít csökkenteni a fáradtságot, javítja a közérzetet, jó hatással van a lelki egyensúlyunkra számos, egészséget és fittséget pozitívan befolyásoló tulajdonsága mellett.

Négycsillagos tisza-tavi menedék

Masszázsok

 

A masszázs nem csak arra jó, hogy a tested megújuljon, hanem arra is, hogy a masszázs ideje alatt csak magadra, befelé figyelj. Ilyenkor megáll az idő, a lágy zenének köszönhetően lelassulsz, befelé figyelsz, így magadat, és a fennálló problémáidat is más perspektívába helyezheted. A masszázsnak hála nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb emberként kelhetsz fel a masszázságyról.

Varázskezű masszőrünk, Katika, a masszázsszobában svéd, lávaköves, frissítő és aromaterápiás masszázsokkal vár. Időpontfoglalás a recepción lehetséges.